BrokerTarieven

Als onafhankelijke partij bieden we u de mogelijkheid kennis op te doen over beleggingsgerelateerde onderwerpen. Op deze pagina vindt u alle kennisartikelen over het beleggen in fondsen.

Via onderstaande artikelen bieden we u de mogelijkheid om kennis op te doen over het beleggen in fondsen.

Lees bij ons ook artikelen over:

Hier leest u alle informatie over fondsen

bij BrokerTarieven.nl

Beleggen wordt steeds populairder door meerdere redenen: mensen willen investeren door de lage spaarrentes of beleggen omdat zij de hoge inflatie tegen willen gaan. Tegenwoordig is het mogelijk om op veel verschillende manieren te beleggen. Een van de beleggingsproducten waarin geïnvesteerd kan worden, zijn fondsen. Deze worden vaak omschreven als een veilige en gemakkelijke manier van beleggen, omdat het risico verspreid wordt.

 

Net zoals bij aandelen, zijn fondsen er ook ik verschillende soorten. Zo zijn er open- end fondsen en closed- end fondsen. Wat deze termen precies inhouden, kunt u uiteraard vinden in deze kennisbank. Beleggingsfondsen worden beheerd door fondsbeheerders. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Informeer u goed in het investeren in fondsen, om uw beleggingsstrategie zo goed mogelijk te bepalen.

 

De informatie die verstrekt wordt via deze kennisbank is enkel en alleen bedoeld om te informeren en is dus geen financieel advies. Beleggen brengt risico’s met zich mee. De informatie kan gebruikt worden ter uitbreiding van uw kennis, zodat u risico’s kunt beperken.

Ben jij klaar om de beleggingswereld in te stappen of
op zoek naar een additionele of vervangende broker?