BrokerTarieven

Broker: ProRealtime Trading

ProRealtime is voornamelijk bekend van haar software voor Technische Analyse. Sinds enige tijd bieden zij ook brokeractiviteiten aan zodat u rechtstreeks kan handelen via hun software, onderliggend maken zij gebruik van het Amerikaanse Interactive Brokers om hun orders te verwerken

ProRealtime is actief in heel Europa, maar heeft ook een Nederlandstalige helpdesk beschikbaar.

Bij ProRealtime kan u handelen in Aandelen, futures, Opties, Turbo’s en Forex.

Bij ProRealtime kijken ze voortdurend naar feedback die zij ontvangen vanuit klanten. Op deze manier wordt het platform altijd up-to-date gehouden. Het is mogelijk om te starten met een gratis proef, om op die manier te kijken of het platform bij u past.

Over het algemeen is het altijd verstandig om meerdere brokers te vergelijken, om zo de juiste te kunnen vinden. Elk persoon gaat namelijk om een andere manier om met zijn/haar kapitaal. Neem bijvoorbeeld een beleggingsstrategie of de hoeveelheid transactiekosten die iemand bereid is te betalen. Daarnaast passen bepaalde brokers beter bij een bepaalde beleggingsstrategie. Zo zal een defensieve belegger een ander platform kiezen dan een offensieve belegger. Met onze Vergelijker vult u enkele vragen in en weet u snel welke brokers bij u passen.

Ben jij klaar om de beleggingswereld in te stappen of
op zoek naar een additionele of vervangende broker