BrokerTarieven

Het onderhouden van BrokerTarieven kunnen we dankzij een bijdrage van de brokers en sponsors.

Onderstaande bieden naast een betalende service ook vaak gratis waardevolle content. U kan zich gratis inschrijven op hun mailinglijst(en).

 

Tools die wij gebruiken bij het beleggen

Gurufocus is de meest uitgebreide screener voor fundamentele beleggers die wij kennen. 

U vindt hier data, ratio’s en al wat u nodig heeft van beursgenoteerde bedrijven wereldwijd om een degelijke analyse te maken.

Niet goedkoop, maar in onze ogen elke cent waard.

Klik hier om Gurufocus te ontdekken

Aandelen eenvoudig screenen, met al enkele topstrategieën erin geïmplementeerd?

Fan van de magische formule van Greenblatt of een andere factor strategy (zowel Value als Momentum)? Dan is Quant-Investing zeker iets voor u.

Klik hier om Quant-Investing te ontdekken.

 

Het boek van Sam Hollanders

​Sam Hollanders ademt beurs’, was de eerste zin in een artikel uit 2016 in Mr Market Magazine. Dat enthousiasme zult u ook merken in dit boek. Met zijn karakteristieke toewijding loodst Sam de lezer door alle valkuilen en vooroordelen van beurs en beleggen, en legt hij uit hoe iedereen succes kan hebben over de lange termijn.

Iedereen, jawel. Want beleggen is beslist niét voor de happy few met financiële diploma’s en diepe zakken. Iedereen kan het leren. U ook.

De titel “Verdubbel je geld in vijf jaar” is volgens Sam bewust uitdagend gekozen om mensen te prikkelen, maar komt ook overeen met de 13,86% gemiddeld jaarlijks rendement dat Sam realiseerde tussen 2004 en 2019. Het is geen boek vol met de hypes van vandaag of slinkse trucs, maar wel een eerlijk verslag over zijn ervaringen, de successen en de mislukkingen, en wat hij daaruit heeft geleerd.

Sam is een beslagen expert en zorgt er in dit boek voor dat u met voldoende kennis en dus een gerust gemoed de beurs zal binnenstappen. En dat u dus niet zal doen als die idioot uit Sams favoriete quote, van de Amerikaanse beursgoeroe Joel Greenblatt: ‘Choosing individual stocks without any idea of what you’re looking for is like running through a dynamite factory with a burning match. You may live, but you’re still an idiot.’

Bestel het boek bij Bol.com

 

Uw tool/product op BrokerTarieven?

Als regel nemen we enkel zaken op die wij als toegevoegde waarde zien voor de doe-het-zelf-belegger.

U kan steeds contact opnemen met ons via het contactformulier of via mail (demian@brokerdata.tech)

Ben jij klaar om de beleggingswereld in te stappen of
op zoek naar een additionele of vervangende broker