BrokerTarieven

Maak kennis met het team van BrokerTarieven

Het team van BrokerTarieven bestaat uit 9 vakidioten met een passie voor online marketing en beleggen. Iedere dag zetten we die extra stap om medebeleggers van meer en duidelijkere informatie te voorzien. Heeft u een vraag in de richting van financieel advies? Vanwege regelgevingen mogen wij u hier niet mee helpen.

Onze bloggers

Wij zijn gek op beleggen, u ook? Vindt u het leuk om uw beleggingskennis te delen via BrokerTarieven.nl en heeft u noemenswaardige beurservaring? Meldt u aan via onderstaande knop of neem contact met ons op via onderstaande knop of een van onze contactmogelijkheden!

Of u nu wilt schrijven over het nieuwste top-aandeel, een analyse of een uw eigen beleggingsstrategie, laat het ons weten en wellicht kunnen we gezamenlijk de mede-belegger helpen. Weet u niet zeker of een onderwerp hiervoor geschikt is? Neem eens contact met ons op via info@brokertarieven.nl of kijk een tussen onze beleggingsblogs voor een aantal voorbeelden.

Blogger worden?

Team BrokerTarieven

Bij BrokerTarieven.nl zetten wij ons in om de financiële markten te doorbreken en beleggingskennis met iedereen te delen. Door op transparante wijze te werken bieden wij een eerlijk overzicht van het aanbod aan brokers. Met gebruik van onze vergelijker maken we het mogelijk alle brokers eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Door ons dagelijks in te zetten voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het uitbreiden van onze kennisartikelen en het uitbouwen van ons aanbod aan brokers optimaliseren wij onze service. Wil je meer lezen over BrokerTarieven.nl? Bekijk dan onze over ons pagina.

Ben je enthousiast over de service van BrokerTarieven.nl en denk je een goede aanvulling in het team te kunnen zijn op het gebied van bloggen, online-marketing of beleggingskennis? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@brokertarieven.nl en wie weet sta jij binnenkort ook op deze pagina.